Dostava

Spletna naročila pri vrednosti 250€ in več imajo brezplačno dostavo. Pakete Svet Nap dostavlja Pošta Slovenije in GLS, ki večino paketov dostavijo že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite s kurirjem po telefonu.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)
Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je embalaža ali artikel/pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate vložiti postopek odškodnine kurirju samemu pri dostavi paketa ali tega ne prevzmite in se sklicujte na poškodbo.